Vlog: sneak peek slaapkamer, Hema event en goodiebag!

1.1

Terwijl ik in de auto zit naar Brugge neem ik jullie vandaag, of nouja eigenlijk gisteren, mee naar het persevent van Hema in Amsterdam. Hema liet zien wat voor fantastische winkel ze zijn want wat een geweldige spulletjes hebben ze voor ons klaarstaan voor de feestdagen! <3 Daarnaast geef ik je ook nog een mini sneak peek van onze slaapkamer EN show ik de enorme goodiebag! Ja we zijn goed verwend! Super gaaf!

Mocht je het leuk vinden om mijn ‘avonturen’ in Brugge en Gent te volgen.. Volg me dan op Instagram op @lifebyrosie!

handtekening rosie

Gerelateerde artikelen

27 reacties

 • Reageren
  Dina
  28 november 2014

  Super leuk om te zien! Ik lees al veel over het event. Lijkt me ook leuk trouwens, Hema is echt een van mijn favoriete winkels. Have fun in Brugge!

 • Reageren
  Diana Carlton
  28 november 2014

  Wat een leuke vlog en wat ben je goed verwend bij het persevent van de Hema!

 • Reageren
  chucky1012
  28 november 2014

  Wat een leuk filmpje en fijn dat je ons had laten zien hoe een event van de Hema eruit ziet ;-)
  Je hebt mooie spullen gehad in de goodiebag.
  Ik koop in die winkel heel veel.
  Ze verkopen zoveel mooie en goede producten.

  Ik wens jullie een heel mooi weekend Xoxo

 • Reageren
  Josianne
  28 november 2014

  Hahahah, ik wíst dat een van onze zakken zou scheuren! Superleuk dat ik je gisteren weer heb gezien, het was heel gezellig! :)

  Heel veel plezier in Brugge en Gent meis! Geniet ervan :)

 • Reageren
  Céline
  28 november 2014

  Had jij nog last van de aanrijding tussen Apeldoorn en Deventer? Mijn vriend en ik waren uiteindelijk pas om half 12 thuis, ondanks dat ik gelukkig snel even de auto van mijn moeder kon lenen.
  Ik vond het een heel gezellig event. Eerst dacht ik: Jeetje wat klein, hier ben ik zo klaar! Maar eigenlijk was het daardoor juist ook wel heel gezellig en veel makkelijker om even iemand aan te spreken. Zo stom dat ik jou niet herkende gisteren. Ik dacht nog; ik ken haar ergens van, maar ik weer even niet meer waarvan.
  Ik volg ook gewoon veel teveel blogs…
  Leuke goodiebag he? Ik had een groene papieren bal en andere kerstkaarten, maar verder hetzelfde. Hema heeft goed haar best gedaan ;)

  • Reageren
   Céline
   28 november 2014

   Ohjah en natuurlijk heel erg veel plezier in Brugge!

 • Reageren
  Mandy
  28 november 2014

  Wat leuk om te zien

 • Reageren
  Miranda
  28 november 2014

  Wat een leuk persevent! Moet ook wel want ik ben sowieso al fan van de Hema haha! Toffe goodiebag ook, leuk dat je zo uitgebreid laat zien wat er in zit!
  Veel plezier in Brugge!

 • Reageren
  Margot
  28 november 2014

  Leuk om te zien! Veel plezier dit weekend!

 • Reageren
  Dionne
  28 november 2014

  Wat een super leuke vlog! Ziet er leuk uit en de goodiebag is ook leuk!

 • Reageren
  Angelique
  28 november 2014

  Super leuke vlog! I love hema!

 • Reageren
  Marieke
  28 november 2014

  Wat een super schattige dingen zitten er in de goodiebag, zeg! Fijn dat het zo leuk was! Ik vind jouw vlogs altijd zo gezellig. Heel veel plezier in Brugge/Gent!!

  • Reageren
   Roos
   28 november 2014

   Ja leuk he Marieke, ben er zo blij mee! Wat een goodiebag haha! :D En dankjewel, wat lief! XX

 • Reageren
  Cindy
  28 november 2014

  Ik ben zo’n fan van de Hema, superleuk dat je op dit event mocht zijn! Heel veel plezier in Brugge en Gent, die steden zijn ook zo geweldig, kijk nu al uit naar je verslagen van je weekendje daar!

 • Reageren
  Xaviera
  28 november 2014

  Mooi om je slaapkamer vast een klein beetje op video te zien! Leuke vlog, lijkt me heel gezellig zo’n pers event vooral van zo’n leuke winkel! Veel plezier in Brugge en Gent :)

  • Reageren
   Roos
   28 november 2014

   Dankjewel Xaviera :D ja Hema is echt fantastisch! Dankjewel, komt goed! :)

 • Reageren
  Manon
  28 november 2014

  Het persevent ziet er echt super leuk uit, volgens mij heb je oook een hele mooie kamer!

 • Reageren
  Femke
  28 november 2014

  Oeh, ik ben benieuwd! Ga straks even lekker de vlog kijken, maar het ziet er al heel leuk uit moet ik zeggen :) Ik wens je een fijn weekend toe!

 • Reageren
  Emma
  28 november 2014

  Wat een leuke vlog! Ik vind dat je zo ontzettend leuk overkomt in je filmpjes, gewoon lekker jezelf en net alsof ik bij je op de bank gezellig zit mee te kletsen (haha dat klinkt vast heel stom, maar is een compliment!)
  Wat een leuke volle goodiebag! Ik ben echt gek op spulletjes van de Hema. Ik heb er ook al kerst-washitapes gezien die ik sowieso wil gaan kopen. Ik ben van plan een kerstboom van washitape op de woonkamerdeur te creëren, maar moet eerst mijn vriend daar even van overtuigen gok ik ;)

  Veel plezier dit weekendje weg met Kay! Ik zei toevallig gister nog tegen een vriendin dat ik komend jaar een keer naar Brugge of Gent wil. Ben dus heel benieuwd of je hierna ook leuke tips voor ons hebt! :)

 • Reageren
  Mariëlle
  28 november 2014

  Echt een super leuke video, volgens mij had je het naar je zin :)

 • Reageren
  Anne Solveig
  28 november 2014

  Super leuk om te zien!! Veel plezier in Brugge!

 • Reageren
  Simone
  28 november 2014

  Super leuke vlog weer! Love Hema <3

 • Reageren
  Manon
  28 november 2014

  Wat een leuke vlog! Ik vind steeds weer dat je zo’n prettige stem hebt om naar te luisteren.
  Ik ben ook echt dol op Hema! Superleuke spulletjes had je gekregen in de goodiebag.
  Geniet van je heerlijke weekendje weg!

 • Reageren
  Denise
  29 november 2014

  Ik lees al lange tijd mee, maar voor het eerst een reactie. Voornamelijk omdat ik niet begrijp waarom zoveel bloggers zo lyrisch zijn over Hema. Natuurlijk erg leuk dat je een goodiebag gekregen hebt en vast hele leuke spulletjes, maar Hema verwent bloggers graag in ruil voor reclame. Doen ze goed. Erg klantvriendelijk zijn ze echter niet. Heb je wel eens research gedaan naar de Hema? Lees voor de grap de facebook pagina maar eens (en dan bedoel ik de berichten van klanten en niet de reclame berichten). Ik ben erg benieuwd hoe je over de Hema denkt nadat je dat gelezen hebt en zou graag zien dat je dat in je achterhoofd houdt als je weer eens over de Hema schrijft. Ik schrijf dit niet om de Hema zwart te maken, maar omdat ik jouw berichtjes over de Hema te eenzijdig vind en helaas meerdere keren een negatieve ervaring opgedaan heb met ze. Ik vind dan ook dat de Hema niet thuis hoort op jouw verder zo positieve blog.

  • Reageren
   Roos
   30 november 2014

   Hai Denise! Ik schrijf hier op mijn blog over mijn ervaringen en mijn ervaringen met Hema zijn alleen maar top! Ik vind het een fantastische winkel die mooie producten verkoopt, overal te vinden is, gelijk inspeelt op trends en alles verkoopt voor leuke prijsjes. Ik heb nog nooit iets negatiefs meegemaakt en daar baseer ik mijn oordeel op, niet op wat jan en alleman op de FB pagina van de HEMA plaatst :)! Natuurlijk zullen er genoeg negatieve berichten te vinden zijn over de Hema maar wat wil je met zo’n groot bedrijf! Ik kan me voorstellen dat als je eenmaal iets negatiefs hebt meegemaakt met een bepaalde winkel je er dan een beetje anders tegenaan kijkt (dit heb ik ook met bepaalde winkels!) maar zoals ik al zei, ik heb dit nog niet meegemaakt! Je moet natuurlijk niet denken dat ik alleen over Hema schrijf omdat ik ‘zo’n leuke goodiebag krijg’.. Ik zou nooit over iets schrijven op mijn blog waar ik zelf niet achter sta en Hema, daar sta ik wel achter! :)
   Ik vind het wel heel tof om te horen dat je mijn blog zo positief vind, dat is ook de bedoeling! Dus dankjewel daarvoor en natuurlijk ook voor dit berichtje al zijn we het niet met elkaar eens ;-)!
   Liefs Rosanne

   • Reageren
    Denise
    1 december 2014

    Jij ook dank je wel voor je positieve reactie! En natuurlijk voor je positieve blog berichtjes, fijn dat we het gewoon een keertje oneens kunnen zijn ;).
    Liefs Denise

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge