Fijne dingen van de afgelopen tijd

lifebyrosie-fijne-dingen

Hallo wat heb ik veel fijne momenten gehad de afgelopen weken! Tijd voor weer eens een heerlijk positief overzichtje om je week goed mee af te sluiten ;-)! TGIF!

♥ Allereerst mijn nieuwe baan. Hallo wat ben ik daar blij mee. Mijn nieuwe baan geeft me zoveel uitdaging, ik wordt gelijk weer op scherp gezet, nadenken over hoe bepaalde situaties aan te pakken, mensen te benaderen, beleid en regelgeving, jezelf uitdagen. Ondanks dat het in eerste instantie een baan ‘onder mijn niveau’ leek (zoals het uitzendbureau zo mooi zei en wat ik to-taal niet snobistisch bedoel) denk ik dat je van (bijna) iedere baan iets uitdagends kan maken. Je kunt denken ‘simpel, doe ik ff’ of je kunt denken: ‘ ik ga er alles uithalen wat er in zit’. En dat laatste is precies wat ik probeer te doen!

♥ Ik ben zo ontzettend blij dat ik een jaar geleden de sprong durfde te wagen en het geprobeerd heb als ‘fulltime blogger’. Dat het niet voor mij is weggelegd maakt het alleen maar weer een geleerde les. Het ziet er van de buitenkant zo ontzettend tof uit maar als het niet is waar je hart ligt (carriere wise) kan het nog zo gaaf lijken maar wordt je er doodongelukkig van. Als ik het nooit geprobeerd had was ik altijd blijven denken ‘wat als’. En nu dus niet meer! 3 hoeraatjes voor mezelf ;-)!

♥ Ik vind het heerlijk, die kou. Het mag van mij nog wel weer een stuk kouder worden. De eerste dag dat ik mijn winterjas aantrok en de kou op mijn gezicht voelde maakte me zo blij! Hoera, we gaan richting mijn favoriete seizoen!

♥ Flynn heeft heel erg last van zijn tandjes, hij krijgt er op dit moment weer 2 (nummer 6 en 7) en slaapt weer slechter en is overdag vooral HEEL ERG aanhankelijk. Maar vanmorgen leek hij weer een klein beetje beter in z’n vel te zitten. Ik had weer een heeeeeel blij mannetje in bed staan die graag opgepakt wou worden en gelijk lekker ging spelen. ZO fijn is dat, als je je kleintje weer ziet opknappen.

♥ Ook zoiets, Flynn in zijn winterjasje. Om op te vreten!

♥ Als het koud is ’s avonds in je bed kruipen. NIETS fijner dan dat (oke, mijn voeten opwarmen aan Kay, niets fijner dan DAT ;-)! ).

♥ Alle lieve reacties op het verjaardagsfeestje van Flynn. Iedereen vond het zo leuk, iedereen had lekker gegeten (ik had me uitgesloofd in de keuken) en Flynn heeft de hele dag gestraald van plezier. Zo ontzettend leuk dat als je na zoveel voorbereiding en tijd er in gestoken te hebben zo’n heerlijk feestje hebt, Flynn het ENORM naar zijn zin heeft gehad én mensen je dan ook nog achteraf vertellen hoe leuk ze het vonden. Lief :)!

♥ Het is vandaag nog maar 72 nachtjes slapen tot Kerstmis. Just saying ;-)!!!

♥ Even lekker rondsnuffelen in Primark

♥ Kay is op dit moment op vakantie met zijn vrienden en ik vind het zo fijn dat wij een relatie hebben waarin wij dit soort dingen gewoon doen. Dat die mogelijkheid er is en wij elkaar dit ook gunnen! Het is zo belangrijk om tijd voor jezelf te hebben, tijd met je vrienden, je eigen leven te hebben. Houd je relatie en je gezinsleven leuk!

♥ En nu Kay er niet is kan ik lekker avond aan avond op de bank Gilmore Girls kijken met achterlijk veel pepernoten die ik niet hoef te delen. Rosie doesn’t share food.

♥ Ik maakte weer voor het eerst stamppot dit jaar. Boerenkool met rookworst. Werd ik ook heel erg blij van!

♥ Ik had een hele gezellige avond met mijn vriendin Carolien. We zien elkaar niet vaak maar als we elkaar zien.. Dan raken we nooooooit uitgepraat haha. Daarnaast dronk ik nog 2 cosmopolitans (♥) en deelden we een tapasplaat. Not bad, not bad at all!

♥ Ik heb een nieuwe krultang gekocht die echt fantastische krullen maakt die ook nog eens blijven zitten. Ongelofelijk voor iemand met zulk stijl haar als ik maar het is echt zo haha!

♥ De avond voordat Kay weg ging bestelden we sushi. Dit doen we eigenlijk nooit (omdat het zó prijzig is) maar ik vond dat het echt weer een keer tijd was. Uit eten gaan zat er niet in met Flynn dus bestelden we maar. Het was heerlijk!

♥ Ik ben de laatste tijd weer wat meer met mijn uiterlijk bezig en eigenlijk doet dit me wel heel goed. Gek is dat dat als je er beter uitziet (voor je gevoel) je je ook vaak beter voelt? Ik merk aan mezelf dat als ik eenmaal in een joggingbroek-fase zit dat ik daar een beetje in blijf hangen. Ik maak mezelf wel op en doe echt wel leuke kleren aan als ik de deur uit ga maar er echt moeite voor doen? Dat doe ik dan niet. Even een beetje foundation en mascara, knotje in, schiet snel een broek en trui aan en klaar. Nu ik weer wat meer aandacht aan mn uiterlijk besteed voelt dit zo fijn :)! Op de één of andere manier werkt dat ook door op je productiviteit? Als ik de hele dag in mn joggingbroek loop ben ik eerder geneigd om lekker op de bank te ploffen en niks te doen dan wanneer ik er meer moeite voor gedaan heb. Gek hoe het werkt maar zo werkt het wel voor mij!

Oh eigenlijk heb ik nog zoveel meer leuke dingen om te delen maar ik heb al heeeeeel erg veel verteld haha ;-)! Vertel, hoe waren jullie afgelopen weken? En hebben jullie veel fijne dingen meegemaakt?

Heel veel liefs en een super fijn weekend!

handtekening Lifebyrosie.nl

Gerelateerde artikelen

9 reacties

 • Reageren
  Angélica
  14 oktober 2016

  Leuk artikel, erg herkenbaar allemaal. Waar is je mooie roze nagellak van?

 • Reageren
  Margot
  14 oktober 2016

  Wat een fijn lijstje en super dat je nieuwe baan zo leuk vindt!
  Margot onlangs geplaatst…Binnenkijken bij AlettaMy Profile

 • Reageren
  Lieke -Life As Lieke
  14 oktober 2016

  Wat een leuk lijstje! Superfijn dat je blij bent met je baan en dat de verjaardag van Flynn zo leuk was! Mooi zeg die krullen! Flynn lijkt me echt een heerlijk ventje <3
  Lieke -Life As Lieke onlangs geplaatst…Dingen waar ik blij van word #3My Profile

 • Reageren
  Daniëlle
  14 oktober 2016

  Wat een fijne lijst vol met mooie dingen!
  Daniëlle onlangs geplaatst…Mini pizza muffins met salamiMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  14 oktober 2016

  Wat een fijn lijstje! Elkaar de nodige rust en ruimte gunnen in een relatie vinden mijn vriend en ik ook belangrijk. Hij ging afgelopen zomer voor 2 weken met vrienden naar Frankrijk, naar het WK kijken. Wat heb ik hem gemist, maar wat was het fijn om elkaar nadien terug te zien ! :)
  Anneleen onlangs geplaatst…Een snap’je uit mijn leven #2My Profile

 • Reageren
  Joyce
  14 oktober 2016

  Wat een heerlijk lijstje! !
  Joyce onlangs geplaatst…De renovatie | Nieuwe bedden?My Profile

 • Reageren
  Femke
  15 oktober 2016

  Wat fijn, al die positieve dingen <3 Ik tel de dagen ook af tot Kerst, haha! Zooooveel zin in :D!!!

 • Reageren
  Nienke
  15 oktober 2016

  Jaa, kruidnoten. :) En kerst. :D

 • Reageren
  Marjoleine
  16 oktober 2016

  Heerlijk die positieve dingen! En dat gevoel wat je hebt als je je opmaakt en moeite doet voor je uiterlijk ken ik, heel fijn is dat! Voel me dan altijd gelijk 100x beter.
  Marjoleine onlangs geplaatst…Welkom lieve Nora!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge