Getest: kleurrijke 3D kaarten set van Action

Kaartjes zelf maken met Action setje

Afgelopen week was ik weer eens in de Action en kwam ik dit leuke setje tegen om zelf 5 kaartjes te maken. De voorbeelden die op de verpakking stonden spraken me erg aan en ik was benieuwd of het echt zo gemakkelijk zou zijn!

Op de verpakking staan 5 voorbeelden en er staat op dat je deze kaarten kunt maken met alles wat in de verpakking zit. De kaartjes zien er echt heel erg leuk uit (lekker girly ;-)!) en voor (ik dacht) €1.29 is het natuurlijk geen geld. Uitproberen dus! In de verpakking vind ik het volgende:

kaartjes maken

5 verschillende kaarten, 5 enveloppen, een velletje met 3d plakkertjes, een velletje met plakpareltjes en een stukje touw.

Kaarten maak setje Action

En 5 van deze vellen waar je alle vormen uit kunt drukken. Kaarsjes, ballonnen, vlaggetjes, van alles. Je hebt dus geen schaar nodig! Fijn want dat kleine knipwerk vind ik helemaal niks ;-)!

Ik ging er mee aan de slag. Ik keek even naar de voorbeelden op de verpakking maar besloot gewoon lekker zelf wat te maken, ook al zijn de voorbeelden erg leuk! De vormpjes kun je enorm makkelijk uit het papier drukken. Het scheurde bij mij geen enkele keer (dat gebeurd vind ik nogal eens bij dit soort producten), goed gedaan dus!

De 3D plakkertjes werken prima en ik maak deze 2 kaartjes:

kaartje 1 Kaartje 2

Super leuk toch? Heel kleurrijk en vrolijk! De rest van de kaartjes ga ik vanavond maken maar ik ben er zo enthousiast over dat ik dit artikeltje gewoon even gelijk wou schrijven :)!

Het klopt inderdaad dat je verder niks nodig hebt dan dat er in dit setje zit. Je hebt geen schaar nodig, geen lijm en je hoeft niet zelf nog allerlei materialen toe te voegen om er iets leuks van te maken! Gaaf en makkelijk dus!

Ik ben heel tevreden. De kaarten zijn heel gemakkelijk te maken, het is een erg goedkoop setje en de kaarten zien er hartstikke luxe uit! Voor €1.29 zéker een aanrader dus! Op naar de action!! ;-)

handtekening Lifebyrosie.nl

Gerelateerde artikelen

5 reacties

 • Reageren
  Daniëlle
  21 juni 2016

  Gaaf zijn ze he! Ik heb er een heleboel gekocht 🙈

 • Reageren
  Lilian
  21 juni 2016

  Oh wat een leuke kaarten! Er komen weer wat kinderverjaardagen aan, dus ga eens kijken hier bij de Action.

 • Reageren
  Michelle
  22 juni 2016

  Ik ben hier al duizend keer langsop gelopen maar heb het nooit geprobeerd. Wist niet dat er zulke leuke tussen zaten; dit ziet er echt heel leuk uit!
  Michelle onlangs geplaatst…VAN 4 TOT 40 WEKEN: BUIKFOTO-OVERZICHTMy Profile

 • Reageren
  Lottes Anekdotes
  22 juni 2016

  Leuk! Hebben ze er ook die niets met een verjaardag te maken hebben?
  Lottes Anekdotes onlangs geplaatst…25 before 25: update #6My Profile

 • Reageren
  anneleen
  8 juli 2016

  Mooie kaartjes! Lijkt me een leuk knutselpakket! :)

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge