Over Lifebyrosie

intro

Over Rosanne

Welkom op mijn blog lifebyrosie.nl! Mijn naam ik Rosanne, ik ben 25 jaar oud en ik woon in een schattig dorpje in het oosten van Nederland. Ik woon hier samen met mijn man Kay, ons zoontje Flynn en mijn katten Lola en James. Ik ben parttime maatschappelijk werkster en fulltime idealist en optimist.

Naast mijn steentje bijdragen aan de maatschappij heb ik nog meer passies. Schrijven is hier één van, samen met koken, freubelen en mijn hersens laten kraken over mindstyle gerichte onderwerpen en persoonlijke groei. Deze passies laat ik hier samenkomen op mijn blog!

Over lifebyrosie.nl

Lifebyrosie.nl is mijn persoonlijke blog waar ik vrouwen probeer te inspireren om te genieten van de kleine dingen en aan te zetten tot een creatief, positief en vrolijk leven. Ik ben een ontzettend gelukkige ‘ordinary girl-next-door’ die laat zien dat het leven niet bestaat uit designertassen, mega make-up stashes of een jetset leventje. Ik laat zien dat je geluk vindt in de kleine dingen, maar vooral in jezelf. Ik geef je een kijkje in mijn leven, mijn gezin, in mijn keuken, aan mijn knutseltafel en vooral in mijn hoofd.

Op dit moment lezen tussen de 15.000 en 20.000 jonge vrouwen iedere maand mijn blog, een fantastisch aantal waar ik enorm trots op ben.

Ben je van een bedrijf en heb je zin om met mij samen te werken? Leuk! Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Klik even hier om de mogelijkheden te bekijken!

Liefs Rosanne